Merhabalar;

NUUN Cappadocia’nın hikayesi 2023 yılında memleketim Malatya ve on ili kapsayan büyük deprem sonucu Avanos’a göçmemizle başladı ama benim hikayem çok daha öncesine dayanıyor.

Bitkilere olan ilgim çok küçük yaşlarda sağlıklı beslenme ve doğal cilt bakımını araştırmam ile başladı. Ki buradaki en büyük ilhamım babaannemdir. Ateşin bulunmasına kadar uzanan tütsü tarihini araştırmak, botanik ve tabiki insani ve hayatı okuma sanatlarına olan ilgimin bireysel danışmanlık konularına kadar uzanması ve tüm bunların sonucunda üretmenin ve paylaşmanın verdiği mutluluk ile yola çıktım.

Seramik cenneti olan Avanos’ta yepyeni bir alanı daha öğrenme fırsatı bulmuş oldum ve tüm bu öğretileri bir marka çatısı altında toplama kararı aldım. Farklı alanlarda ve sektörlerde edindiğim bilgileri birleştirerek kişisel anlarımıza şifa olacak ürünler üretmek istedim ve 2024 yılında adını insanı betimleyen NUN harfinden ilhamla ve yine bu harfin ebced değerinin Kapadokya’nın plakası ile benzerliklerinin eş zamanlılığı ile NUUN Cappadocia’yı kurdum.

Ekibim ve ben kullanıcılarına el yapımı ve her parçası ilimle ve sevgi ile işlenmiş ürünlerimizin tüm güzel anlarına şahitlik etmesini ve şifa olmasını diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir